Przyprawa do potraw z goździków jest niezwykle aromatyczna i intensywna. Goździki mielone doskonale nadają się do dań mięsnych, sosów, deserów oraz napojów. Ich charakterystyczny smak sprawia, że potrawy nabierają wyjątkowego aromatu i głębi. Dodanie odrobinę goździków mielonych do potrawy może zmienić jej smak w sposób niezwykły. Wystarczy odrobina tej przyprawy, aby nadać potrawie wyjątkowy charakter. Goździki mielone to także bogactwo korzystnych właściwości zdrowotnych - są źródłem antyoksydantów i mają działanie przeciwzapalne. Dlatego warto sięgnąć po tę przyprawę i eksperymentować z jej zastosowaniem w kuchni.

Dieta Herbalife – nie tylko koktajle
Jak każda dieta, również dieta Herbalife nie ogranicza się wyłącznie do rezygnacji z określonych produktów spożywczych i zastępowania ich innymi. Skuteczność działania zależy od tego, na ile jest ono kompleksowe. Powinno ono obejmować zdrowy sen, wypijanie dziennie przynajmniej dwóch litrów wody oraz s...
